Blockerad på snapchat

13.12.2014
Kan man se ifall man är blockerad på snapchat? Orolig
Jonny Bjorkstrom

Teknikexperten Jonny svarar

Ungdomsinformatören Sanna svarar

15.12.2014

Hej, om nån valt att blocka någon så är det ju meningen att det inte ska synas, så det kan man alltså inte se.

Hälsar ungdomsinformatören Sanna

Hej!
En blockerad kontakt behandlas som "deleted" vilket innebär att kontakten försvinner från vänlistan.
H. Jonny

1 Kommentarer

  • Sara 14/04/2016 10:12am (10 år sen)

    Men lär det inte märkas när den blockerade personen skickar en snap till den som blockerat personen?? :)

Ställ en egen fråga

Skriv kommentar

OBS! Ställ din fråga vid Våga fråga.

Jag skrev en fråga 3.9.2026 som jag ännu inte fått svar på. Rubriken heter jobb. Kan ni kolla om ni hinner svara på den
Läs mera

Har börjat dricka sprit och andra alkohol drickor har gjort den under en längre period men blivit mer intensivt nu under senaste tiden har varit berusad i skolan också. Vill sluta med alkoholen men ve...
Läs mera

Ai

Hej! Jag har så mycket ångest efter de har berättat att det finns chans för ai att utplåna oss inom några år. Och när jag själv frågar ai hur den skulle göra det svarar den bara ärligt hur den kommer ...
Läs mera

Hej

Hur ska man betre öva på engelska?
Läs mera